Academy

De InsightAssist Academy

Met InsightAssist Academy breiden we onze coaching van ondernemers op het gebied van (online) marketing en het verkrijgen van inzichten uit. We bieden naast het fysieke contact ook een leeromgeving waarin je op je eigen tijd, zo vaak je wilt, instructies en uitleg kan bekijken. Zo ontwikkel je zelf en je eigen bedrijf op je eigen tempo.

Wat is het?

De InsightAssist Academy is een online omgeving waarin uitleg en instructies staan rondom een aantal thema’s:

  • Marketing 101 (basis voor ondernemen)
  • Analytics
    – Hoe verzamel ik gegevens?
    – Hoe lees ik ze af?
    – Hoe kan een dashboard maken?
  • Vindbaarheid

Voor wie is het?

De Academy is voor alle ondernemers die (de eerste) stappen willen maken op het gebied van (online) marketing en daarbij op zoek zijn naar heldere, begrijpbare uitleg die altijd beschikbaar is. Een coach. En jij bepaalt: alleen online, online en fysiek, of enkel fysiek. Lees meer over onze coaching.

Waarom?

De InsightAssist Academy is ontstaan uit de behoefte van (kleine) ondernemers. Zelf meer inzicht verkrijgen in je (online) marketingactiviteiten is vaak de wens. Maar hoe werkt Google Analytics? Hoe weet ik of ik gevonden word via Google? Ben ik wel vindbaar?

In de praktijk zien we veel ondernemers worstelen met deze thema’s. Het is goed om in de basis te beginnen met doelen en doelstellingen. Dat hebben de meeste wel goed voor elkaar. Maar hoe krijg je nu inzichtelijk of je wel het juiste aan het doen bent, zeker online. Is het de investering wel waard?

Wat is de InsightAssist Academy