Coaching online marketing

De online wereld biedt veel mogelijkheden, maar ook een grote kans om te verdwalen. Ben jij ook een ondernemer die graag leert hoe het allemaal werkt en graag zelf stappen zet, alleen niet goed weet waar je moet beginnen? Laat mij je dan helpen!

Wat gaan we doen?

Coaching draait natuurlijk om jou en jouw onderneming. In de begeleiding werken we zoveel mogelijk samen en leer je de ins and outs van (online) marketing, social media, online adverteren en nog veel meer. Bij elke stap werken we samen, zodat je het een volgende keer zelf kan of met minder begeleiding. Elk traject is op maat gemaakt en begint met blauwdruk waarmee we de komende maanden werken. De intensiteit van de begeleiding en in hoeverre je vooral wilt leren en zelf wilt doen of wilt meekijken en uit handen geven, bepaal je helemaal zelf.

De blauwdruk

Doelstellingen

Alles begint bij het formuleren van goede, meetbare doelen. Wat is je ambitie en welke doelen horen daarbij? We stellen realistische doelstellingen op op relevante gebieden. Zodat we weten waar we aan werken.

Doelgroep analyse

Weet je wie je doelgroep is en waar deze te vinden is? Hoe deze communiceert en graag aangesproken wil worden? Wanneer heb je daar voor het laatst bij stilgestaan? Samen proberen we vast te stellen wat de beste wijze is om te communiceren met je doelgroep.

Boodschap

Wat is de kernboodschap die we willen communiceren naar de doelgroep? Uiteraard hangt dit samen met jouw ambitie, jouw product en jouw doelgroep. Het vaststellen van een kernboodschap en kernwoorden in een blauwdruk zorgt ervoor dat we consistent kunnen communiceren.

Actieplan

In het actieplan leggen we vast wat er de komende maanden moet gebeuren aan contactmomenten met de doelgroep, via welke kanalen en belangrijk…hoe we het gaan meten en wanneer we succesvol zijn.Voorbeeld Opdrachtgevers

Samen met Marlies en Rianne van Kennisconnect zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is voor de juiste doelgroepen. Op basis van goede idee├źn en signalen vanuit de doelgroepen kijken we naar het optimaliseren van de website als ori├źntatie- en verkoopkanaal.

Een coachingstraject bij een enthousiaste onderneemster. Samen hebben we een blauwdruk opgesteld met ambitieuze doelstellingen die deels door online marketing gehaald moeten gaan worden. We analyseren en bespreken de voortgang samen.


Een innovatief productidee voor de cateringwereld. Wij helpen met lijn brengen in de onlinemarketing communicatie, de analyses en de planning. Uiteraard ontwikkelen deze ondernemers ook zichzelf zodat ze straks veel zelf kunnen doen.