Expertdiensten

Wat doen wij voor jou?

Binnen InsightAssist bieden we een aantal ‘expertdiensten’ aan. Dit zijn diensten waarbij wij als expert optreden op het gebied van marketing, onderzoek, analyse of advies. Ter ondersteuning van jouw doelen! Daarbij kun je denken aan de volgende gebieden. Nieuwsgierig naar onze recente opdrachten?

  • Ontwikkelen didactische concepten
  • Adviseur onderzoek & analyse
  • Reviewer van onderzoekgerelateerde producten
  • (Interne) opleider / docent
  • Begeleider van trajecten (zoals afstuderen, onderzoeken e.d.)

Ontwikkelen didactische concepten

Hoe breng je lastige materie op het gebied van onderzoek en analyse over op een groep studenten? Het is volgens ons vooral belangrijk om onderzoek en analyse ondersteunend te laten zijn in waar je de student voor opleidt. Dit raakt aan de intrinsieke motivatie van de student. We hebben met SPSSKoning.nl binnen een paar maanden een concept neergezet dat bewezen werkt. Waar kunnen we jou mee helpen?


Adviseur onderzoek & analyse

Af en toe een partner nodig om mee te sparren op het gebied van onderzoek en analyse? Maar niet direct op zoek naar een vaste medewerker? Wij bieden een oplossing. Voor meerdere ondernemers zijn wij een plezierige luis in de pels als het gaat om onderzoek & analyse. We kijken mee, stellen meer dan eens de “waarom” vraag en komen met alternatieven. Dit alles met het doel om wat jij doet nog beter te maken dan het al is. Interesse, laat het ons weten!


Reviewer

Er wordt veel geschreven over onderzoek, analyse en marketing. Een kritische meelezer nodig? Of iemand die jouw (online) product wil testen of beoordelen? Of iemand die de content op je website eens met een marketingoog wil aanschouwen? Wij staan voor je klaar.


(Interne) opleider / docent

Niets is leuker dan een groep mensen kennis laten maken met waar wij zo gepassioneerd over zijn. Of het nu gaat om studenten of medewerkers met een opleidingsvraag. Wij komen graag tekst en uitleg geven over specifieke onderdelen van ons vakgebied. Gastcolleges doen we uiteraard ook heel graag. Wie mogen we vandaag inspireren?


Begeleider trajecten onderzoek & analyse

Vind je het prettig om persoonlijke begeleiding te krijgen bij een afstudeertraject, (promotie) onderzoek of een ander traject waarbij marketing, onderzoek en/of analyse een rol speelt? Wij bieden je deze mogelijkheid. Laten we eens bespreken hoe wij jou kunnen helpen.


Voorbeelden van opdrachten

Als Project- en Accountmanager voor het Innovatie en DataLab van de Provincie Overijssel verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van relevante vraagstukken binnen de provinciale opgaven en data gedreven oplossingen vanuit de omgeving. Het opzetten, begeleiden en evalueren van experimenten en het door vertalen van de learnings in de organisatie is hierin de hoofdtaak.


SPSSKoning.nl is een didactisch concept ontwikkeld voor studenten die een opleiding volgen op het HBO of het WO. Gezamenlijk met uitgeverij Pearson zet InsightAssist dit onderwijsconcept in de markt.

Meer weten? Kijk op SPSSKoning.nl.


AlphaRainbow uit Zwolle bepaalt voor hun klanten wat de doelgroep het allerbelangrijkste vindt. Samen met de klant zetten ze de inzichten om in concrete strategieën en actieplannen. InsightAssist helpt AlphaRainbow door samen te kijken naar hoe de kwaliteit, betrouwbaarheid en validiteit van hun onderzoek op het hoogste niveau blijft. Nu en in de toekomst.


De Onderzoekfabriek ondersteunt met haar onderzoeken ondernemers bij ontwikkeling en optimalisatie van de organisatie. Dit doet De Onderzoekfabriek met korte en krachtige onderzoeksdiensten zoals Mystery Calling en Mystery Shopping. InsightAssist heeft geholpen met het de verdiepende analyses op bestaande data van klanten.


Als expert op het gebied van onderzoek en analyse bieden wij reviews aan op manuscripten in ontwikkeling bij Pearson. Wij proberen mee te denken in het optimaliseren van de producten voor de studenten.


College’s, gastlessen en studentbegeleiding bij o.a.