Diensten

Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van marketing, analyse en advies. We zijn een marktonderzoekbureau, marketingadviesbureau en online marketeer in één. Hieronder lees je per dienst de mogelijkheden. Een opdracht op maat? Dat kan natuurlijk altijd. Neem daarvoor contact met ons op.

Analyse Online Data

Een must voor elke ondernemer om zijn eigen bedrijfswebsite te hebben. Neem je ook voldoende tijd om naar de inzichten te kijken die jouw website geeft? Wij helpen met het opzetten en analyseren van de gegevens en de website. Bekijk snel ons aanbod aan online data diensten.

Marktonderzoek van A tot Z

Niet alle gegevens die we nodig hebben om doelstellingen te kunnen realiseren bevinden zich al in het bedrijf zelf. InsightAssist biedt de mogelijkheid om van opzet tot advies marktonderzoek uit te laten voeren. Welke vraag wil jij beantwoord hebben? Kijk snel naar de mogelijkheden.

Strategische Marketing

InsightAssist helpt bij het verschillende kansen die marketinggerelateerd zijn. Van het vaststellen van de identiteit van het bedrijf tot het verbeteren van het imago. Samen doelen stellen en een plan om vanaf vandaag naar het doel te werken? InsightAssist helpt je erbij. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Coaching (online) marketing

Coaching draait natuurlijk om jou en jouw onderneming. In de begeleiding werken we zoveel mogelijk samen en leer je de ins and outs van (online) marketing, social media, online adverteren en nog veel meer. Bij elke stap werken we samen, zodat je het een volgende keer zelf kan of met minder begeleiding. Elk traject is op maat gemaakt en begint met blauwdruk waarmee we de komende maanden werken. Lees verder.

Expertdiensten

InsightAssist biedt meerdere expertdiensten aan op het gebied van marketing, analyse en advies. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van didactische onderwijsconcepten. Daarnaast bieden we coaching en interne begeleiding op het gebied van marketing, onderzoek en statistiek. Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor je ons kan inschakelen. Zo worden we ook vaak ingezet als business coach. Lees verder.

InsightAssist is gevestigd in Dalfsen, Overijssel. Voor een afspraak komen we graag langs. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op,