Analyse online data

Wat doen wij voor jou?

Voor het analyseren van online data bieden we de volgende diensten aan. Uiteraard zijn adviezen op basis van onderstaande gegevens inbegrepen. Nieuwsgierig naar een aantal bedrijven die wij al geholpen hebben? Klik dan hier.

  • Analyse hulp van Google Analytics
  • Periodiek of per campagne een analyse van online advertenties
  • Analyse gebruikersgemak bij doelgroep

Analyse hulp bij Google Analytics

Als ondernemer wil je niet continu bezig zijn met het analyseren van je website. Het is wel goed om dit regelmatig in te plannen. Wij helpen je daarbij. Wij geven één keer per kwartaal (of vaker indien gewenst) een analyse van de belangrijkste gegevens van jouw website. Nadat we vastgesteld hebben wat jouw doelen zijn, brengen we elk kwartaal in beeld hoe het gaat. Het is voor jou weer een moment om stil te staan bij de website. Wat gaat er goed? Wat kan beter? Samen nemen we de cijfers door en bespreken we eventuele aanpassingen voor een volgende analyse. Een analyse abonnement is al af te sluiten vanaf €250,- ex BTW per kwartaal (bij een jaarabonnement).


Analyse online campagnes

Bij online adverteren gaat het niet alleen om direct resultaat. Elk moment van adverteren leert je weer meer over de doelgroep en hoe zij graag aangesproken willen worden. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de doelstellingen van de campagnes. InsightAssist zorgt daarna voor de analyse van de campagne. Het opzetten en uitvoeren van een campagne is bespreekbaar.


Analyse gebruikersgemak

Hoe makkelijker een website in gebruik, des te groter de kans dat de doelen van je onderneming worden gehaald. Na het ontwerpen en ontwikkelen van je website is het een goede stap om deze te laten testen door de doelgroep. InsightAssist doet vrijblijvend een onderzoekvoorstel om het gebruiksgemak onder de bezoekers van jouw website te meten. Op basis van het onderzoek bepalen we samen welke stappen er genomen moeten worden om het gebruikersgemak te optimaliseren.


Voorbeelden van opdrachtgevers

BestKeptMemories neemt het maken van een persoonlijk fotoboek geheel uit handen. In een concurrerende markt is inzicht in de prestaties op Google erg belangrijk. InsightAssist heeft geholpen met het opzetten en analyseren van de Google Analytics


De Dolle Deel (nabij Zwolle) is een unieke locatie waar mensen workshops kunnen volgen, bedrijven kunnen vergaderen, kinderen feestjes kunnen geven en nog veel meer. Belangrijk om goed gevonden te worden op Google en op social media. InsightAssist heeft hierbij ondersteuning en uitleg gegeven.