Over ons

InsightAssist ondersteunt bij analyse en marketingvraagstukken gericht op de korte en de lange termijn, met een specialisatie voor het omzetten van (klant)gegevens naar gerichte strategie├źn voor de toekomst. Waar nodig helpt InsightAssist met het aanvullen van de kennis op basis van marktonderzoek. Vanuit onze nieuwe inzichten geven we de perfecte voorzet.

Kernwaarden

Open & Enthousiast
InsightAssist staat voor openheid. Open in de communicatie en open over de kennis die is er nodig om beter inzicht te krijgen in de kennis die een organisatie in huis heeft. InsightAssist is opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties verder kunnen helpen. Naast dat onze passie ligt in het inzichtelijk maken van de kennis die in huis is, zijn wij er vooral om de voorzet te geven. Kennisoverdracht en samenwerken zijn daarin essentieel. InsightAssist neemt opdrachten aan van organisaties waar wij in geloven en die wij verder willen helpen.

Grondig & Onderbouwd
InsightAssist geeft een voorzet om ambities in de toekomst te verwezenlijken. Hierbij geldt dat als wij iets doen, doen we het goed en anders niet. Analyses zijn grondig en adviezen zijn stevig onderbouwd. Samen kijken we naar de inzichten van binnen en buiten en vertalen dat naar een toekomstperspectief. Niet denken vanuit het verleden, maar denken aan de toekomst en de ambities die daarbij passen. Voor een goede voorzet is kennis, kunde en een blik vooruit nodig.